O ACȚIUNE APARTE: Polițiștii au plantat flori de Ziua fericirii

O ACȚIUNE APARTE: Polițiștii au plantat flori de Ziua fericirii

 În ultimile zile polițiștii sigheteni au desfășurat mai multe activități prin care au marcat Ziua internațională a pădurii și Ziua fericirii. Dacă în celelalte subunități de poliție astăzi s-au plantat copaci, polițiștii din municipiu au amenajat curtea secției lor. Aceștia au  decis să planteze flori care să reziste de la un sezon la altul și care să le amintească în fiecare an de aceste zile.

Luna martie a fost plină de activități pentru polițiști, acestea urmând să se încheie la sfâșitul săptămânii, odată cu Ziua porților deschise, eveniment organizat cu ocazia Zilei Poliției Române. În cadrul acestor evenimente polițiștii sigheteni au marcat încă două zile, Ziua internațională a pădurii și ziua fericirii. Aceștia au plantat în curtea secției de poliție mai multe flori de primăvară.
„În perioadă 15-19 martie, polițiștii de la Poliția Municipiului Sighetu Marmației au avut o activitate de amenajare a sediului instituției, a incintei sediului pentru a marca mai multe evenimente, Ziua Poliției Române în 25 martie și Ziua fericirii în 20 martie. În fiecare an este Ziua internațională a fericirii, declarată de Organizația Națiunilor Unite, iar noi la nivelul acestei subunități promovăm fericirea ca mod de viață la locul de muncă”, a arătat Gheorghe Botiș, şeful Poliţiei Municipale Sighetu Marmaţiei.
Începând de azi și până în 25 martie când se vor încheia aceste activități, polițiștii de proximitate și polițiștii rutieri se deplasează în instituțiile de învățământ din Sighetu Marmației pentru a prezenta elevilor un material informativ cu privire la istoricul și importanța Poliției Române ca instituție.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.