Numărul infecțiilor cu COVID-19 în 25 martie a ajuns la 906

Până astăzi 25 martie,pe teritoriul României au fost confirmate 906 cazuri de persoane infectate cu coronavirus. Dintre cele 906 persoane confirmate pozitiv, 86 au fost declarate vindecate și externate. Până astăzi 13 persoane diagnosticate cu infecție cu noul coronavirus și cu boli cronice preexistente au decedat.

BETA: De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 144 de noi cazuri de îmbolnăvire. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 3 și 79 de ani. La ATI, în acest moment, sunt internați 18 pacienți, din care 8 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară.

În județul Maramureș sunt 3402 persoane izolate la domiciliu, statistică ce include și membri ai familiei. În carantină sunt 421 de persoane, venite din Italia, din zona roșie, care conform procedurilor stabilite au intrat în carantină instituționalizată.

De astăzi, de la ora 12.00, a fost instituită măsura izolării la domiciliu sau după caz a carantinării pentru toate persoanele care intră în România. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență le  transmite cetățenilor să respecte prevederile ordonanțelor militare, măsurile de igienă, respectiv de distanțare socială recomandate de către specialiști pentru a preveni și limita răspândirea infecției cu COVID-19.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.