NOUTĂȚI: Primul smartphone din lume cu display perforat este aproape de lansare. Acest artificiu de design va înlocui „bretonul”

NOUTĂȚI: Primul smartphone din lume cu display perforat este aproape de lansare. Acest artificiu de design va înlocui „bretonul”

 Galaxy A8s este telefonul pe care mulţi îl aşteaptă, nu obligatoriu pentru că doresc să îl cumpere, ci pentru că acesta ar putea fi primul dispozitiv de la Samsung echipat cu ecran perforat, care va da tonul în materie de design pentru lansările de anul viitor.

În timp ce display-ul său a fost cel mai discutat aspect până în prezent, detaliile despre hardware-ul intern al telefonului nu au ieşit la suprafaţă. Primele detalii despre acest subiect vin însă de la o publicaţie germană (AllAboutSamsung), care listează cam tot ceea ce ne interesează despre acest model. Sperăm doar ca informaţiile să se dovedească a fi adevărate.

Modelul Galaxy A8s este aşteptat momentan în China, deci informaţiile care spun că acesta va fi echipat cu chipset Snapdragon 710 ar putea avea sens, întrucât Samsung vinde în această regiune doar modele cu procesoare de la celebrul producător american. Se pare însă că acesta nu va fi un smartphone mid-range obişnuit, urmând a fi echipat standard cu 6 GB memorie RAM şi 128 GB stocare, valori mai mari şi decât cele de pe Galaxy S9, lansat în primăvara acestui an.
Citește continuarea aici.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.