VIDEO | NINGE ÎN MARAMUREȘ | Vremea rea, sub formă de ploi și ninsori, continuă în toată țara

Vremea rea, sub formă de ploi și ninsori, continuă în toată țara, anunță ANM. Meteorologii au emis mai multe alerte meteo până sâmbătă, între care un Cod portocaliu de ninsori abundente pentru zona montană din 14 județe  printre care și județul Maramureș.

A nins ca-n povești în această dimineață în comuna Budești. Oameni au trebuit să-și facă cărări prin zăpadă să poată ieși din curte.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, precipitațiile sub formă de lapoviță și ninsori vor continua în zonele montane şi submontane, până joi dimineața.  O altă avertizare de precipitații în aproape toată țara se anunță de joi dimineață până sâmbătă

De joi dimineață intră în vigoare o informare meteo care expiră sâmbătă la ora 10:00 și anunță că aria precipitațiilor va cuprinde cea mai mare parte a țării. La munte va ninge, în sudul Banatului, în Transilvania, în Maramureș, în cea mai mare parte a Moldovei precum și în zona subcarpatică a Olteniei și a Munteniei treptat vor predomina ninsorile, iar în rest vor fi mai ales ploi. O alertă Cod galben, valabilă în intervalul joi ora 6:00 – sâmbătă ora 10:00, anunță că în zona de munte va continua să ningă, temporar însemnat cantitativ și se va depune strat nou de zăpadă peste cel foarte important deja depus.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.