Ninge abundent la Cavnic

Ninge abundent la Cavnic

 La această oră ninge abundent la Cavnic, în Pasul Roata, în zona pârtiilor de schi, spre canton. Pe drumul judeţean DJ 184 este depus un strat de zăpadă, pe tronsonul cuprin între zona pârtiilor de schi şi până la Ocna Şugatag, care măsoară între 0-2 cm.
                Prefectul Sandu Pocol se află în zonă şi a solicitat echipelor de intervenţie să acţioneze cu utilaje şi să împrăştie material antiderapant pentru a asigura desfăşurarea traficului rutier. De asemenea, un echipaj al poliţiei rutiere patrulează pe sectorul de drum afectat de ninsoare şi asigură fluidizarea circulaţiei rutiere. Angajaţii societăţii care asigură şi întreţin drumul judeţean au ieşit în trafic şi îm
                 Comitetul Judeţean de Iarnă recomandă conducătorilor auto să îşi adapteze viteza la condiţiile de pe carosabil şi cele meteorologice. Este important să circule preventiv şi să păstreze o distanţă suficientă faţă de autovehiculul din faţă pentru putea opri autoturismul în siguranţă, în caz de nevoie. Şoferii  nu trebuie să accelereze autovehiculele la ieşirea din viraje. De asemenea, este de vitat bruscarea comenzilor autovehiculului, iar frânarea  acestuia se va efectua, din timp, cu frâna de motor pentru a evita derapajele care pot contribui la producerea de accidente sau ieşirea în decor a autovehiculelor.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.