NERVI ÎNTINȘI: Sighetenii de pe Dealul Cetății, rămași de ieri fără curent

NERVI ÎNTINȘI: Sighetenii de pe Dealul Cetății, rămași de ieri fără curent

Localnicii de pe Dealul Cetății sunt revoltați că nu au curent electric de ieri. Aceștia nu reușesc să primească un răspuns concret cu privire la reluarea furnizarii energiei electrice.
Radu Omir și soția lui se numără printre cei afectați de lipsa curentului. Au decis să facă o reclamație, în speranța că se va rezolva problema.

„ Ieri la ora 11 s-a luat curentul, de la ora 11 până aseara la ora 21, am tot sunat acolo, eu nu am reușit să vorbesc că mai aveam puțină baterie. A sunat fiul meu, a vorbit el și i-au spus că se lucrează. S-a făcut dimineață, nimic, curent nu, stăm ca în epoca de piatră, cu lumânarea. În jur de ora 9, am sunat eu la Baia Mare și am așteptat, mi-a răspuns un domn și a zis că se lucrează în zonă. Eu l-am întrebat: Noi ce facem? Cam cât durează până se remediază? Acesta mi-a răspuns că nu știe, e treaba celor de la Sighet. Prin urmare am mers la domnul inginer care se ocupă de rețeaua electrică și i-am explicat despre ce e vorba.  M-a întrebat dacă am sunat la Baia Mare, i-am spus că da, și mi s-a transmis că lucrați. Acesta mi-a transmis că vor lucra, păi, cum se lucrează în stilul acesta în România? Se poate lucra așa?” a declarat Radu Omir.
Din cauza lipsei curentului, localnicii se confruntă cu problema depozitării alimentelor.
„ Am stat și am băgat o grămadă de bani în legume, pe care mi le-am pus la congelator. Pagubele cine le suportă? Pe mine nu mă interesează, el mă trimite în America, în Germania, în Austria că și acolo sunt cazuri. I-am zis, spuneți-mi când rezolvați cu curentul, mi-a spus că vedem noi. În stilul acesta, și pe tonul acesta nu se poate rezolva nimic”, a relatat soția lui Radu Omir.
Contactați telefonic, reprezentanții de la Electrica au declarat că vor trimite oameni pe teren.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.