Naționala fără cârmaci

Bilanț foarte pe scurt al finalului de an pentru naționala de fotbal: calificarea la Campionatul Mondial din 2022 am ratat-o în dulcele stil clasic – fără a ajunge nici la baraj, măcar de amorul artei -, fostul selecționer Mirel Rădoi și-a anunțat stângaci plecarea înainte de a se încheia preliminariile, iar FRF continuă să se scarpine cu abnegație în căciulă.

Trei tehnicieni, și anume Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu, au refuzat până acum postul de selecționer. Să mai spună cineva că naționala nu se refuză? Ei, aș! Iaca se refuză, altminteri până acum aveam selecționer. Suntem însă în obositoarea situație în care aflăm că oficialii FRF fac la nesfârșit tot felul de liste cu propuneri de antrenori, iar în pauza de masă ori în recreația mare mai trag câte un drum prin străinătate, cu nădejdea că vor găsi un selecționer. Unul, firește, care să accepte postul, iar nu să îi ducă iar cu preșul.

Naționala e acum ca o barcă în care jucătorii se așază cuminte, dar n-au cârmaci. Până la urmă se va găsi unul, dar să nu ne mirăm dacă va fi atât de priceput încât ne va da cu luntrea de alte pietroaie ale altor ratări la alte turnee finale.

Sursa foto: FRF

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.