N-avea permis și era atât de beat că n-a fost posibilă testarea cu etilotestul

Polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au reținut un bărbat în vârstă de 61 de ani din  municipiu care a fost implicat ieri într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Accidentul s-a produs la intersecția străzii Univerității cu strada Luminișului. Bărbatul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a acroșat bordura din partea dreapta, avariindu-și mașina.

În urma verificărilor s-a constatat că acesta nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. I s-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, însă, din cauza stării avansate de ebrietate, nu a fost posibilă testarea și a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Împotriva bărbatului s-a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi propuse măsuri legale. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis și sub influenţa alcoolului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.