Muzicianul Costel Amorăriței, sărbătorit la Vișeu de Sus

Sâmbătă la Casa de Cultură din Vișeu de Sus a avut loc spectacolul aniversar dedicat carierei de o jumătate de secol a artistului vișeuan Costel Amorăriței. Solist, compozitor, profesor de muzică, membru al Uniunii de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România, Costel Amorăriței a fost pasionat de muzică încă din perioada liceului. De atunci, vocea și chitara sa au însoțit generații de vișeuani. A cântat în întreaga țară, dar și în străinătate.

Spectacolul aniversar a fost unul plin de emoție, în care s-au reunit, venind din diferite zone ale țării, foști elevi ai lui Costel Amorăriței, în prezent artiști valoroși: Renate Grad, Adriana Andreica și Iulian Țicală.

După 20 de ani de pauză, a urcat din nou pe scenă, pentru a-și sărbători tatăl, Carmen Chindriș, fiica maestrului. Și trupa Nordica i-a fost alături la acest moment aniversar.

Pentru întreaga activitate și pentru contribuția constantă la viața culturală vișeuană, primarul Vasile Coman i-a oferit artistului o diplomă de excelență. (Sursa: Centrul Cultural-Social Vișeu de Sus)

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.