MUZICĂ: Lansare single Ana Baniciu – Am Crezut

MUZICĂ: Lansare single Ana Baniciu – Am Crezut

Ana Baniciu, fiica celebrului Mircea Baniciu, își surprinde fanii cu un nou single pe care îl lansează la scurt timp după ce a apelat la o schimbare de look.
Single-ul “Am crezut” a fost scris și compus de colega Anei de la Quantum Music, Irina Rimeș, și a fost produs de Vanotek. Piesa evidențiază sentimentele aparute în urma pierderii unei iubiri. Este o scrisoare muzicală pentru cei care au fost îndrăgostiți dar s-au temut să ofere iubire și întelegere și au pierdut ce aveau lângă ei.

“Sunt mândră de rezultatul final. Piesa asta a ajuns la mine în momentul în care versurile se potriveau mănușă cu ceea ce simțeam în viața mea persoanală și cred că nu a venit întâmplător. În plus, piesa are un sound cu influențe muzicale din anii 80-90, adică din muzica cu care am crescut și de aceea, atât videoclipul cât si look-ul și ținutele urmează tendințele acestei perioade. Pe lângă faptul că mă regăsesc pe mine cea de acum, îmi amintește și de copilaria mea.”, a spus Ana.
Videoclipul single-ului “Am crezut” a fost realizat de regizorul Bogdan Paunsi o prezintă pe artista într-o lumină diferită, îmbinând elementele noi cu cele vechi creând un cadru vintage. Personajul masculin este interpretat de actorul Razvan Krem Alexe.
“Piesa aceasta este foarte important pentru mine pentru că vine după o perioadă în care mi-am cautat cuibul. La Quantum Music am gasit locul în care pot fi eu și am în jurul meu oameni care mă susțin.  Este prima piesă pe care o lansez cu sigla Quantum Music.”, a adăugat Ana Baniciu. 
Ana Baniciu a ajuns în lumina reflectoarelor odată cu serialul fenomen “Pariu Cu Viața”. Indragostită iremediabil de muzică și crescută într-o familie de muzicieni și-a dorit de mică să facă o carieră în domeniul artistic.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.