Managerul Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» a participat la vernisajul expoziției „JÁNDI Dávid (1893–1944)”

Ieri, 18 iulie 2023, managerul Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» a participat la vernisajul expoziției „JÁNDI Dávid (1893–1944)”, ce comemorează 130 de ani de la nașterea pictorului, organizată la Centrul de Artă din Transilvania, Sfântul Gheorghe.

Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» a contribuit la organizarea acesteia cu nouă lucrări din patrimoniul instituției.

Expoziția a fost vernisată de Árpád András Antal, primarul Municipiului Sfântu Gheorghe, Zsolt Németh, președintele Comisiei pentru Afaceri Externe a Parlamentului Ungariei și dr. Beáta Bordás, istoric de artă, curator al expoziției.

De asemenea, în cadrul acestui eveniment au fost discutate viitoare proiecte expoziționale dar și colaborări pe partea de marketing și branding muzeal”, a declarat Robert Strebeli, managerul Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare».

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.