VIDEO | Monitorizarea activităților de pregătire a unităților de învățământ

Inspectoratul Școlar Județean Maramureș a trimis către Direcția de Sănătate Publică Maramureș centralizarea hotărârilor consiliilor de administrație din unitățile de învățământ preuniversitar din județ, cu scenariile alese de fiecare unitate școlară și propunerile formulate de acestea pentru începerea noului an școlar.

Au fost vizitate de către inspectorii școlari, până la această dată, 151 de școli, în cadrul inspecției tematice „Monitorizarea activităților de pregătire a unităților de învățământ preuniversitar din județul Maramureș, pentru începerea anului școlar 2020-2021 în condiții de siguranță”. Cu ocazia realizării vizitelor în școli, se verifică modul în care sunt pregătite unitățile școlare pentru începerea cursurilor.

ISJ Maramureș a formulat solicitări pentru: asigurarea personalului medical în vederea  realizării triajului epidemiologic; rezolvarea transportului elevilor navetiști; implementarea Programului European de distribuire a ajutorului comunitar „Lapte – Corn” pentru anul școlar 2020-2021.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.