Momente emoționante și pline de bucurie la Centrul de zi pentru persoane cu dizabilități Bujorului Baia Mare

Momente emoționante și pline de bucurie au trăit astăzi tinerii care frecventează Centrul de zi pentru persoane cu dizabilități Bujorului Baia Mare, din cadrul DGASPC Maramureș.

După o temeinică pregătire alături de personalul de specialitate al centrului, ei au susținut concertul de colinde „Magia Crăciunului” și l-au așteptat pe Moș Crăciun în jurul bradului frumos împodobit.

Au colindat împreună cu tinerii: vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Doru Alexandru Lazăr, conducerea DGASPC Maramureș, colegi din alte centre aflate în structura instituției. Totodată, tinerii cu dizabilități care desfășoară activități în Centrul de zi Bujorului au primit colindul colegilor lor care frecventează Centrul de zi Griviței din Baia Mare.

 Vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș i-a felicitat pe tineri pentru prestația artistică și a felicitat personalul din cadrul DGASPC Maramureș pentru munca extraordinară, care necesită dedicare și iubire de oameni. “Tinerii cu dizabilități sunt minunați, iar în momentele de sărbătoare putem vedea mai bine ca oricând lumina care există în fiecare dintre ei”, a spus vicepreședintele Doru Alexandru Lazăr.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.