MODĂ: Antonio Banderas a dezvăluit câte ceva despre prima colecției realizată de el

MODĂ: Antonio Banderas a dezvăluit câte ceva despre prima colecției realizată de el

Actorul spaniol Antonio Banderas a dezvăluit câteva dintre ținutele din prima colecție de modă realizată de el în calitate de designer, care urmează să fie pusă în vânzare în luna august, scrie joi ziarul ”El Mundo”.

Intitulată ”Antonio Banderas Design by SELECTED”, de la numele firmei daneze cu care a colaborat vedeta, colecția oferă produse comode, de calitate și la prețuri accesibile, cu ajutorul cărora ”bărbații să se simtă mai siguri pe ei” și, ”totodată, mai frumoși”. Apreciatul cineast propune atât haine sport, cu jeanși și geci, cât și costume elegante, amintind de bogata lui experiență pe covorul roșu al multor festivaluri, premiere de film și evenimente mondene.

”Am încercat să transferăm senzația de eleganță la diferite aspecte ale vieții cotidiene, reflectând acest lucru în fiecare pantalon, geacă de piele și, evident, costum”, a explicat Antonio Banderas.

Deși a trăit mulți ani în SUA, datorită carierei sale artistice și lungului său mariaj cu actrița Melanie Griffith (de care a divorțat în 2015), el nu și-a pierdut niciodată afecțiunea pentru locurile natale. Așa încât starul născut în orașul Malaga din sudul Spaniei a ales drept detalii ” cu care oamenii să poată recunoaște noua colecție” elemente legate de Mediterana. Aceasta ”a avut o mare influență în viața mea și, de aceea, am inclus piese vestimentare inspirate din albastrul mării, ca omagiu adus Spaniei și originilor mele”, a mai spus actorul, care și în acest an și-a respectat obiceiul de a petrece Paștele în orașul său de baștină, participând activ și la procesiunile religioase organizate cu acest prilej.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.