Misiunile jandarmilor maramureșeni în acest sfârșit de săptămână

În acest sfârșit de săptămână, așa cum v-au obișnuit, jandarmii sunt din nou la datorie. Pe tot parcursul weekendului asigură măsurile de ordine publică la ,,Festivalul Folcloric Florile Someșului și Festivalul Ecvestru” din localitatea Mireșu Mare, precum și la ,,Cupa României la Beach Handbal” din municipiu Baia Mare.

Vineri vor fi prezenți la Hramul Mănăstirii Bârsana, sâmbătă și dumninică vă întâlniți cu jandarmii la ”Târgul Țarinii” din Poiana Botizii, și tot sâmbătă, vor fi și la Borșa, la concursul de alergare montană ,,Rodnei Sky Race” de la ora 9:00.

Începând de duminică și continuând pe tot parcursul săptămânii viitoare, atât în Baia Mare, cât și în localitățile Cavnic și Șurdești, se desfășoară ,,Campionatul Mondial de Orientare pentru Tineret”, manifestare la care jandarmii maramureșeni vor sprijini organizatorii și participanții prin asigurarea măsurilor de ordine și liniște publică pe parcursul derulării programului.

Jandarmii vă recomandă să fiți vigilenți dacă alegeți să participați la manifestările cu public numeros, să evitați conflictele de orice fel, să respectați legislația în vigoare, iar dacă vă aflați într-o situație dificilă, solicitați sprijinul jandarmilor fie direct, fie prin accesarea numărului unic de urgență 112.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.