Misiunile jandarmilor în acest sfârșit de săptămână

Jandarmii maramureșeni vor fi la datorie și în acest sfârșit de săptămână pentru a se asigura că evenimentele ce vor avea loc în spațiul public pe raza județului se vor desfășura în condiții de siguranță. Pe tot parcursul weekendului se vor asigura măsurile de ordine publică la evenimentele sportive.

Vineri, 15 septembrie, jandarmii maramureșeni vor fi prezenți la meciul de fotbal dintre Minaur Baia Mare și Lotus Băile Felix pe stadionul ,,Viorel Mateianu” din Baia Mare, începând cu ora 17.00. De asemenea, tot astăzi sunt prezenți și la competiția de alergare în aer liber Half Marathon care se desfășoară în Baia Mare.

Sâmbătă vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele CSM Sighetu Marmației și CSM Zalău, care se va juca pe stadionul ,,Solovan” din Sighet, iar duminică pe stadionul din Moisei, la meciul de fotbal dintre echipele Zorile Moisei și Recolta Săliștea de Sus, dar și pe stadionul din Târgu Lăpuș, la meciul de fotbal dintre Atletic Lăpuș și Bradul Groșii Țibleșului.

Tot duminică jandarmii vor fi prezenți și la meciul de handbal masculin dintre echipele CS Minaur și Potaisa Turda, de la Sala Sporturilor ,,Lascăr Pană” din Baia Mare.

Întrucât sfârșitul de săptămână e marcat de manifestări preponderent sportive, jandarmii maramureșeni vă oferă câteva recomandări:

  • respectați măsurile stabilite de organizatori și forțele de ordine  pe traseele de deplasare către/de la locurile de desfășurare a competițiilor și jocurilor sportive, în apropierea și în interiorul bazelor sportive.
  • prezentați documentele de acces și, după caz, a actelor de identitate, la
  • solicitarea forțelor de ordine sau a personalului de ordine și siguranță;
  • nu introduceți în arena sportivă băuturi alcoolice, inscripții, embleme, pancarte, bannere, afișe, steaguri sau alte suporturi ce conțin simboluri, sloganuri, imagini ori texte cu conținut obscen;
  • nu escaladați gardurile care delimitează spațiul de joc sau gardurile interioare de separare a sectoarelor;
  • evitați să provocați sau să luați parte la acțiuni menite a tulbura liniștea și ordinea publică  în incinta bazei sportive ori, după caz, a arenei sportive;
  • în caz de nevoie solicitați sprijinul jandarmilor fie direct, fie prin accesarea numărului unic de urgență 112.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.