Misiunile din weekend, desfășurate fără probleme

În acest sfârșit de săptămână, 160 de jandarmi au fost prezenți în stradă executând 61 de misiuni de asigurare a ordinii și liniștii publice, atât independent cât și în cooperare cu celelalte instituții ale Afacerilor Interne.

Aproximativ 32 de jandarmi montani din cadrul Posturilor Montane Șuior, Cavnic, Borșa, Valea Vaserului sau Țibleș au fost prezenți în zona de competenţă, în stațiunile turistice, pe pârtiile de schi și pe traseele montane pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru sprijinirea persoanelor aflate în nevoie.

În cadrul misiunilor executate în această perioadă, au fost legitimate aproximativ 36 de persoane și s-au aplicat 14 sancțiuni însumând peste 2000 de lei.  Majoritatea acestora s-au aplicat pentru fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice, cerșetorie, consum de alcool în locuri nepermise și adresarea de injurii sau expresii jignitoare.

Jandarmeria Maramureș mulțumește tuturor cetățenilor care au ales să participe responsabil la evenimentele publice din sfârșitul de săptămână precedent, încurajandu-i să ne solicite sprijinul ori de câte ori este nevoie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.