Mircea Man a cheltuit 1 miliard din banii maramureşenilor

Mircea Man a cheltuit 1 miliard din banii maramureşenilor

  Preşedintele CJ Maramureş se plimbă împreună cu apropiaţii, colegi din PDL, prin Berlin, iar în acest timp nimeni nu se ocupă de judeţ, de drumuri spre exemplu, sau poate a fugit dintre oameni ca nu cumva să fie o revoltă pe la sediul Consiliului Judeţean!? Din păcate, Mircea Man face acum, înainte de campania electorală, ceea ce ar fi trebuit să fie o politică sectorială pentru promovarea judeţului! Sigur, nu-i rău, dar de ce doar acum şi aşa de scump!?

 „Pentru ca maramureşenii să înţeleagă că nu sunt cârcotaş, anul trecut am solicitat susţinerea aceloraşi reprezentanţi ai produselor tradiţionale pentru a ajunge la Roma, la târgul din decembrie, asigurând sponsorizări şi din banii mei ca să existe stand şi cazare, mai fiind necesari aproximativ 6000 de euro, o sumă mult mai mică decât a cheltuit preşedintele CJ! Sigur, la momentul respectiv nu s-au găsit bani, pentru că era organizat de un senator PSD. 
Domnul Man s-a trezit prea târziu. În anul electoral, nu te mai îngraşi cu rezultate precum porcul înainte de Crăciun! Abia după aproape 4 ani de mandat să înveţi ce trebuie să faci ca preşedinte al Consiliului Judeţean e târziu, iar maramureşenii nu mai sunt dispuşi să plătească pentru ca alţii să înveţe ce e de făcut”, a declarat senatorul.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.