Ministrul Educaţiei trage un semnal de alarmă: Ce s-a întâmplat cu cei 6.000 de elevi care nu s-au prezentat/ Zeci de elevi eliminaţi din examenul de Bacalaureat

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a anunţat, luni, că potrivit datelor preliminarii, aproximativ 6.000 de elevi nu s-au prezentat la prima sesiune a exmanului de Bacalaureat, iar dintre cei 129.000 care s-au prezentat, 84 au fost eliminaţi pentru tentativă de fraudă.

„Au fost 136.000 de elevi înscrişi aproximativ, s-au prezentat 129.000. Deci primul semnal de alarmă e ce s-a întâmplat cu cei 6.000 de elevi ? Care au fost motivele pentru care nu s-au prezentat la examen? 84 de elevi au fost scoşi din examen, un număr exagerat de mare aş putea spune, pentru că ştiau că pedeapsa este destul de drastică, doi ani de zile nu se mai pot apropia de examenul de bacalaureat dacă au avut tentativă de fraudă”, a declarat Ecaterina Andronescu, la Antena 3.

Ministrul Educaţiei a remartcat şi judeţele care au obţinut peste media naţională, respectiv Clujul – cu un procent de aproape 81%, Iaşi – 76%, Bacău – 75%.

Citește continuarea aici.

Sursa: Mediafax

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.