VIDEO | Ministrul Apelor și Pădurilor vine în Maramureș. Va verifica lucrări hidrotehnice și va vorbi despre investiții

La sfârșitul acestei săptămâni, în Maramureș este așteptat ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș. În cadrul vizitei ministrul va face o verificare și la lucrările hidrotehnice din localitățile Botiza, Seini, Vișeu de Sus și Petrova.

Vineri, cu începere de la ora 12.00, în Sala ”Bogdan Vodă” a Consiliului Județean, ministrul Apelor și Pădurilor va avea o întâlnire la care sunt invitați și primarii unităților administrativ-teritoriale.

La eveniment vor mai participa președintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea, prefectul județului Maramureș, Vasile Moldovan, consilierii personali ai ministrului Apelor și Pădurilor pentru ape și comunicare, directorul general al Administrației Naționale Apele Române, Victor Sandu, cel al Romsilva, Gheorghe Mihăilescu, directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Maramureș, Ciprian Codreanu, și directorul Direcției Silvice Maramureș, Indrei Dumitrean.

Ministrul Ioan Deneș va vorbi și despre investițiile prevăzute în Maramureș în anul 2019, dar și despre zonele critice unde este necesară intervenția ministerului pe care îl conduce.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.