Minaur și-a reluat antrenamentele

Echipa de handbal masculin a CS Minaur și-a reluat antrenamentele în vederea abordării părții a doua a sezonului. Doi dintre jucători participă cu naționala României la Campionatul European din Germania.

România a pierdut ieri primul meci din grupă cu Austria, 24-31. Pe raportul de joc a fost trecut doar Gabriel Cumpănici de la Minaur, el reușind să înscrie două goluri. Robert Nagy n-a fost folosit în acest joc, dar este posibil să-l vedem într-unul din meciurile cu Spania sau Croația, celelalte două adversare din grupa noastră.

De asemenea, Hayder El-Khafadji este plecat la echipa națională a Irakului, care evoluează la Jocurile Asiei. A mai fost convocat la lotul Muntenegrului și Stevan Vujovic, însă a preferat să se pregătească alături de colegi, el având și mici probleme de ordin medical.

Minaur va disputa două partide de pregătire cu CSM Sighișoara și cu CSU Cluj-Napoca, apoi pe 2 februarie va juca primul meci din campionat, cu Gloria Buzău. Pe 11 și 18 februarie se vor disputa cele două jocuri din EHF European Cup, cu RK Vogosca (Bosnia și  Herțegovina), prima partidă fiind programată în Baia Mare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.