VIDEO | Minaur pierde în fața campioanei României

Finalul sezonului regulat al Ligii Zimbrilor a adus în Sala sporturilor ”Lascăr Pană” una din cele mai așteptate confruntări pentru suporterii băimăreni și anume CS Minaur – Dinamo București. Partida a fost câștigată de campioana României cu 34-27.

Echipa antrenată de Raul Fotonea și Alexandru Sabou a deschis scorul în primul minut al partidei. În următoarele minute oaspeții atacă în forță poarta băimăreană, reușind să marcheze 6 goluri consecutive. Raul Fotonea cere time-out în minutul 5 benefic pentru gazde, care se mobilizează și recuperează, reușind să se apropie la un gol de adversari în minutul 16. Partida se menține echilibrată până în minutul 22, când oaspeții reușesc o nouă serie de goluri consecutive, reușind să se distanțeze la 4 lungimi. Finalul primei reprize le aparține băimărenilor care reușesc să înscrie prin Albert Cristescu, intrându-se la vestiare cu scorul de 14-17.

A doua repriză este dominată în întregime de oaspeți, al căror avantaj atinge punctul maxim în minutul 58, respectiv 9 goluri. Mureșan și Csepreghi reușesc să înscrie în ultimele două minute pentru echipa băimăreană, partida încheindu-se cu victorie pentru Dinamo București cu scorul de 34-27.

”Noi speram să putem face o figură frumoasă și să tinem piept mai mult timp dinamoviștilor. Ei au o echipă foarte bună, ați văzut ce sezon bun au avut în Champions League, sunt convins că se vor bate pentru titlu și anul acesta. Diferența este mare și datorită faptului că portarii lor au fost în formă mai bun decât ai noștri. Am încercat să ne apărăm cât mai bine, am dus câteva mingi destul de bines pre extreme dar n-au reușit portarii noștri să salveze mingile de pe extreme și s-a făcut diferența destul de mare. Bineînțeles a fost și începutul slab de meci, asta datorită faptului că probabil din punct de vedere psihic nu am fost pregatiți să jucăm meciul acesta”,  a declarat Raul Fotonea, antrenor Minaur.

CS Minaur termină sezonul regulat pe locul IX și începe confruntările în play-out. Prima etapă îi readuce pe băimăreni în fața propriilor suporteri sâmbătă, 6 aprilie, când vor întâlni formația CS Universitatea Cluj, începând cu ora 18:30 la Sala Sporturilor „Lascăr Pană”.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.