Minaur își reia pregătirile în 10 iulie

CS Minaur Baia Mare, vicecampioană în Liga Zimbrilor și medaliată cu argint în Cupa României, va începe pregătirile pentru noul sezon în data de 10 iulie. Băimărenii au în față un sezon cu participări în patru competiții: Liga Zimbrilor, Cupa României, Supercupa României și EHF European Cup.

După reunirea lotului, pe 11 iulie va avea loc vizita medicală. În perioada 16-23 iulie este  prevăzut un stagiu de pregătire centralizată în Ungaria. Primul turneu de pregătire va avea loc în Baia Mare. Alături de Minaur vor participa Potaissa Turda, SCM Politehnica Timișoara și CSM Sighișoara. În 4-5 august Minaur are la Suceava un nou turneu, alături de CSU Suceava, CSM Bacău și CSM Sighișoara. În 11-12 august se va dsputa un meci sau două amicale cu “U” Cluj-Napoca.

În perioada 18-19 august ar urma să se dispute Supercupa României, în sistem Final Four, cu participarea echipelor Dinamo, CSM Constanța, CSU din Suceava și CS Minaur. Campionatul Ligii Zimbrilor urmează să înceapă pe 26 august, dar aceste dată sunt încă neoficiale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.