Minaur, învinsă în deplasare, la Turda

Penultima etapă a sezonului regulat al Ligii Zimbrilor a adus față în față doi adversari cu mize diferite. În timp ce pentru gazdele de la Potaissa Turda o victorie era necesară pentru a-și consolida poziția în clasament, pentru handbaliștii de la Minaur rezultatul final nu avea nici o influența, aceștia având asigurat locul 9 și implicit cele 5 puncte cu care vor porni în play-out.

Partida a început în forță, gazdele reușind să deschidă scorul în primul minut, urmat la scurt timp de un gol al băimărenilor. Scorul se menține strâns, echipa antrenată de Raul Fotonea și Alexandru Sabou reușind să preia conducerea de 3 ori în prima parte a primei reprize. Au urmat însă o serie de atacuri la poarta băimăreana care le distanțează pe gazde la 5 goluri, avantaj pe care și-l păstrează până la pauză când se intră la vestiare cu scorul de 20-15.

A doua repriză a fost dominată în întregime de gazde, așa încât partida s-a încheiat cu 34-29 pentru AHC Potaissa Turda. În ultima etapă din sezonul regulat CS Minaur întâlnește pe teren propriu campioana României, Dinamo București, miercuri, 3 aprilie, la ora 19:00.

Sursa: minaur.ro

Foto: arhivă

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.