Video|Minaur întâlnește campioana Dinamo în ultima etapă a sezonului regulat

Ultima etapă a sezonului regulat al Ligii Zimbrilor aduce campioana României în Baia Mare. CS Minaur va întâlni pe teren propriu miercuri formația Dinamo București, partidă care va conta pentru etapa cu numărul 26. Confruntarea va avea loc cu începere de la ora 16:00 în Sala Sporturilor Lascăr Pană.

În partida tur, echipa antrenată de Raul Fotonea și Alexandru Sabou a făcut spectacol pe terenul campioanei, reușind să se întoarcă acasă cu un punct (scor 31-31).

“Un meci cu o echipă de top a României și cu un parcurs bun în Champions League. Având în vedere că este ultima etapă din campionatul regulat, ne dorim să obținem o victorie în fața suporterilor și sperăm să oferim un spectacol handbalistic alături de campioana României, Dinamo București”, a declarat înaintea partidei Alexandru Sabou, antrenor secund la Minaur.

Intrarea suporterilor se face pe bază de abonament sau bilet în valoare de 10 lei. Biletele vor putea fi achiziționate de la casa de bilete a Sălii Sporturilor Lascăr Pană începând cu ora 15:00.

În etapa următoare, CS Minaur începe lupta în play-off cu un meci pe teren propriu în care va juca echipei CS Universitatea Cluj, sâmbătă, 6 aprilie, ora 18:30, la Sala Sporturilor Lascăr Pană.

Sursa minaur.ro

Foto: arhivă

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.