”Migraaanți!!!” – o nouă premieră la Teatrul Municipal Baia Mare

Teatrul Municipal Baia Mare îi aşteaptă pe maramureşeni la premiera spectacolului ”Migraaanți!!!” de Matei Vișniec, regizat de Radu Dinulescu, duminică, 31 martie, de la ora 19.00. Spectacolul se joacă la sala mare cu publicul pe scenă.

Dramaturgul Matei Vișniec, regizorul Radu Dinulescu și actorii Teatrului Municipal Baia Mare spun povestea dureroasă și atât de actuală a fenomenului migrației, într-o călătorie pe meridianele unei lumi aproape de implozie.
Traficanți cu sânge rece, victime, condiții inumane de viață, toate sunt reflectate într-o lumină tăioasă. Oroarea de război deschide cale migrației spre o democrație, care șchioapătă atunci când vine vorba despre libertăți, drepturi și nevoi.
Migranții aleg să navigheze spre țărmul atât de mult visat al corectitudinii politice: occidentul. Telefoanele mobile, vestele de salvare contrafăcute, trupul pe post de capital veritabil sunt bunurile lor cele mai de preț. Viața veșnică poate fi negociată. Traficanții de oameni sunt experți.”, apreciază Ana Liliana Ilea, secretar literar la teatrul băimărean. Următoarele reprezentații au fost programate pentru 3 aprilie, de la ora 19.00 și         10 aprilie, de la ora 19.00.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.