Mesajul viceprimarului Pap Zsolt István polițiștilor locali

În urma întâlnirilor pe care l-a avut Pap Zsolt István zilele trecute la sediul Poliției Locale Baia Mare, a transmis un mesaj cât se poate de simplu și direct : să aplice legea și să fie cât mai aproape de cetățeni !

 ”Trebuie să ajungem în etapa în care cetățenii să aibă o încredere crescută în forțele de ordine din orașul nostru, dar pentru asta trebuie să demonstrăm că ne facem treaba așa cum se cuvine.

 Trebuie să aplicăm legea, nu mai putem tolera șmecheria și încălcarea legii. Așa cum le-am transmis : sensul unic este sens unic, parcarea pentru persoanele cu dizabilități este exclusiv pentru ei, spațiile verzi nu sunt parcări, strada nu este coș de gunoi iar în ceea ce privește construcțiile, acestea trebuie să aibă autorizații.

 În același timp am ascultat doleanțele pe care le-au avut, de la plata indemnizațiilor de hrană până la lipsa unor echipamente necesare pentru desfășurarea activităților.

 Sunt convins că printr-o administrare corectă a bugetului putem plăti indemnizațiile de hrană pentru ei, și îi putem dota cu echipamente necesare pentru desfășurarea activităților”, a declarat Pap Zsolt István, viceprimar.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.