Mesajul președintelui Consiliului Judetean, de sărbătoarea Crăciunului

Mesajul președintelui Gabriel Zetea, ocazionat de sărbătoarea Crăciunului

Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de bucurie pentru toți creștinii, iar aici, în Maramureș, unde tradiția și obiceiurile se îmbină atât de armonios, Crăciunul nu înseamnă doar familia și prietenii adunați în jurul bradului tradițional, ci înseamnă și datini și colinde, pace și înțelegere, armonie și liniște sufletească. Crăciunul este una dintre cele mai frumoase sărbători creștine, iar în Maramureș sărbătoarea Crăciunului îi aduce acasă pe frații, părinții și copiii plecați peste hotare, dar aduce și colindătorii ce transmit cu bucurie, în fiecare casă, marea veste a nașterii pruncului Isus.
La finalul unui an pigmentat cu muncă și sacrificii, cu eșecuri și reușite, cu vise și speranțe, cu proiecte finalizate și altele demarate, cu toții facem o retrospectivă a ceea ce a fost bun sau mai puțin bun în anul care a trecut și ne dorim ca, în anul ce vine, să fim mai afectuoși cu semenii noștri, să facem mai mult și să ne implicăm mai intens în acțiunile de zi cu zi.

Acum, în aceste momente încărcate de spiritualitate, tradiție și frumos, doresc tuturor maramureșenilor, oriunde s-ar afla, sărbători luminate și liniștite, cu pace în suflet și belșug în case.

Crăciun fericit și sărbători minunate!

Gabriel Valer Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.