Mesaj de mulțumire adresat jandarmilor din cadrul Postului de Jandarmi Montan Șuior

În perioada iunie-iulie, în fiecare zi de marți, jandarmii montani din cadrul Postul de Jandarmi Montan Șuior, au desfășurat o serie de acțiuni preventiv-educative cu un grup de tineri din Iași , aflați într-o tabără de vară în Maramureș. Jandarmii le-au oferit tinerilor atât informații teoretice despre activitatea Jandarmeriei Montane, cât și sfaturi practice în drumețiile în care îi însoțeau. 

Ca urmare a acestor fructuoase acțiuni, doamna profesoară Berea Gabriela, coordonatoarea grupului de copii, și-a exprimat dorința de a ne transmite următorul mesaj de muțumire:

 ,,Multe mulțumiri Jandarmeriei Maramureș pentru tot sprijinul pe care ni-l acordă în programele educative organizate în acest an, în acest minunat ținut al țării! Toate informațiile extrem de interesante dar și folositoare despre “legile” muntelui, alături de drumețiile în care ne însoțesc, bunăvoința și dăruirea dumnealor, vorbesc de la sine despre importanța acestei instituții, dar, în primul rând, despre calitatea umană! În numele a câteva sute de copii, VĂ MULȚUMIM, domnilor jandarmi!” semnează doamna profesoară Berea Gabriela.

          Jandarmeria Maramureș vă asigură de toată disponibilitatea, iar prin activitățile pe care le derulăm, încercăm să venim de fiecare data în sprijinul comunității unde ne îndeplinim cu mândrie și cu responsabilitate datoria.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.