Meci greu pentru Minerul, cu echipa a doua a CFR-ului

Minerul Baia Mare a început cu dreptul returul, reușind să obțină o victorie în fața formației CS Iernut.  În etapa a doua din retur băimărenii îi vor întâlni pe cei de la CFR Cluj II, echipă care are doar două înfrângeri în campionat.

Lupta pentru un loc cât mai sus în clasament continuă pentru Minerul Baia Mare. Suporterii băimăreni vor avea o nouă ocazie să își vadă favoriții evoluând pe teren propriu sâmbătă, 9 martie, de la ora 15:00.

”Ne va aștepta un joc dificil cu echipa lui CFR Cluj, echipa a doua, dar cu jucători foarte buni, chiar cu jucători de la prima echipă. Vom vedea doar sâmbătă pe cine vor trimite. Este o echipă care are doar două înfrângeri în campionat și atunci ne așteptăm la un meci foarte greu. Ne aflăm pe un plan ascendent după jocurile amicale, băieții scapă puțin de oboseală și la jocul de etapa trecută deja ne-am simțit mult mai bine. Începem să închegăm relațiile de joc, avem cinci jucători noi din care 4 joacă primul 11 și încet, încet, eu zic că vom face un joc mult mai bun”, a spus antrenorul Dorin Toma.

Dorin Toma a precizat că va fi un retur foarte greu, însă echipa își cunoaște obiectivele și se străduiește să le atingă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.