Meci de fotbal caritabil-  ,,Camarazi cu suflet pentru Ştefania şi Daniel”

Vineri începând cu orele 12.30, la Sala Polivalentă ,,Lascăr Pană” din Baia Mare, au avut loc activităţile din cadrul campaniei umanitare ,,Camarazi cu suflet pentru Ștefania și Daniel” . Acest gen de acţiune umanitară  este la a V-a ediţie şi anul acesta face parte din şirul manifestărilor dedicate aniversării a 169 ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

Jandarmii maramureşeni, prin Asociaţia de ajutor umanitar ,,Camarazi cu suflet” în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Maramureş și cu Asociaţia Profesională Neguvernamentală de Asistenţă Socială ASOOC Baia Mare, au organizat acest  meci de fotbal cu scop caritabil,  pentru a ajuta pe Ștefania Daniela Conya, elevă a Liceului de Artă Baia Mare, în vederea achiziţionării unui scaun cu rotile electric și pe Daniel Vasile Oanță, elev al Şcolii Gimnaziale ,,Vasile Alecsandri” din Baia Mare, care necesită protezare la antebraţ, mâna stângă.

 Activităţile au debutat cu meci de fotbal „Tinere speranţe ale fotbalului maramureşean” – grupa de vârstă 2006-2007 iar  de la ora 14.00, s-a desfăşurat meciul caritabil de fotbal în sală, între reprezentativa jandarmilor maramureşeni, formată din cadre active  şi  reprezentativa  personalităţilor şi gloriilor sportului judeţului Maramureş. La sfârşitul competiţiei sportive a avut loc extragerea în cadrul tombolei organizate cu această ocazie şi au fost acordate diplome şi cupe participanţilor.

 IJJ MARAMUREȘ: ”Inspectoratul de Jandarmi Judeţean ,, Pintea Viteazul” Maramureş mulţumeşte celor care au susţinut această campanie, fie prin participarea la aceste activităţi, fie prin donaţiile efectuate în contul deschis pentru Ştefania şi pentru Daniel şi  credem că prin efortul comun, vom reuşi să aducem o rază de lumină în viaţa acestora.”

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.