Măsuri de securitate în perioada sărbătorilor

Măsuri de securitate în perioada sărbătorilor

Cu ocazia Sărbătorilor religioase care vor avea loc în acest week-end şi la începutul săptămânii viitoare, pentru asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică, la nivelul IPJ Maramureş s-au luat măsuri extraordinare.
Sporirea efectivelor de poliţie aparţinând serviciilor de ordine publică, atât în rural cât şi în urban, mai ales pe raza localităţilor în care s-au anunţat manifestări religioase la care se aşteaptă un număr mare de participanţi.  Astfel, în zilele de 07 – 09 Aprilie, se vor afla în dispozitiv, în fiecare zi, atât în patrule pedestre cât şi motorizate, 130 de poliţişti. 38 de autospecializate ale Poliţiei vor patrula atât pe raza oraşelor cât şi a satelor.
Sporirea efectivelor de poliţie rutieră, pentru a preveni producerea accidentelor de circulaţie, pe fondul consumului de alcool, al vitezei excesive sau al oboselii la volan. În zilele de sâmbătă, duminică şi luni, câte şapte aparate radar vor fi amplasate pe drumurile naţionale ale judeţului Maramureş, în zonele identificate cu risc de producere a accidentelor rutiere.
La nivelul echipelor operative de cercetare la faţa locului, s-au luat măsuri de suplimentare a efectivelor, pentru a fi pregătiţi în caz de orice intervenţie operativă suplimentară
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.