Mărul discordiei, un rondou cu flori

Mărul discordiei, un rondou cu flori

Ieri, 05 iulie 2012, ora 21,00, Poliţia Oraşului Cavnic a fost sesizată prin Serviciul Unic Apeluri Urgenţe 112 despre faptul că, pe strada Independenţei din localitate a avut loc un incident între doi vecini.
Poliţiştii din cadrul echipei operative care s-a deplasat la faţa locului, au stabilit faptul că, între Iozsef S., de 54 ani şi Gheorghe I., de 63 ani, având locuinţele alăturate într-un imobil pe strada Independenţei, a izbucnit un scandal pe fondul unor neînţelegeri privind tăierea unor flori din faţa blocului.
Cei doi şi-au adresat injurii iar Iozsef a ripostat, aruncând cu foarfecele folosit la tăierea florilor după vecinul său. Foarfeca l-a atins pe Gheorghe I. în zona gâtului şi i-a provocat o plagă tăiată, de 4 cm, care nu i-a pus viaţa în pericol. Partea vătămată a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale unde, după ce a fost pansat, nu a rămas internat.
În cauză poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, cu autorul in stare de libertate.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.