Maramureșul promovat în Washington D.C. la “Alianța Gala”

Vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Ioan Doru Dăncuș s-a aflat în delegație oficială la Washington D.C. Joi seara, în cadrul evenimentului “Alianța Gala”, organizat de American-Romanian Alliance la care Consiliul Județean este partener, Maramureșul a reprezentat principala atracție a serii.

În cadrul Galei “Alianța”, Maramureșul a avut un moment special în care s-a prezentat un film de promovarea a județului, precum și un stand cu produse și materiale de promovare. Totodată, Maramureșul a fost prezentat și promovat prin toate materialele pregătite pentru acest eveniment.
Recitalul artistei Paula Seling a încântat audiența compusă din oficiali americani de rang înalt, foști ambasadori ai Statelor Unite ale Americii la București, oameni de afaceri și diaspora românească.

În cadrul evenimentelor desfășurate la Ambasada României din Washington, împreună cu organizația Alianța Americano-Română, vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Ioan Doru Dăncuș s-a întâlnit cu excelența sa, George Maior, Ambasadorul României.
Excelenta sa l-a primit pe demnitarul român în biroul său, unde au discutat mai multe subiecte instituționale.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.