VIDEO | Maramureșul a găzduit în acest sfârșit de săptămâmă cea de-a patra etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă

Sursa foto: Ioan Sorin-Șanta

Județul Maramureș a găzdui în acest sfârșit de săptămâmă cea de-a patra etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă – Total 2020, din totalul celor șase organizate în acest an. Participanții au avut parte de viteză, emoții și senzații tari.

Competiția s-a desfășurat pe DN 18 Baia Sprie – Desești, circulația pe acest tronson fiind deviată pe DJ 184 Baia Sprie – Cavnic. Prin acest eveniment organizat în parteneriat cu Asociația Club Sportiv XPO Racing, se dorește reintroducerea județului nostru pe harta competițională a sporturilor cu motor.

”Dacă pentru veteranii sportului auto din România, Gutâiul nu mai are nevoie de nicio prezentare, cei din generația tânără sunt mai puțin familiarizați cu locul care te trimite cu gândul la Iadul Verde. Și cum altfel să numești traseul de 5,2 km al cărui asfalt impecabil șerpuiește prin verdele crud al pădurii, ajungând ca la un moment dat să-ți ofere nici mai mult nici mai puțin de șase ace de păr pe durata unui singur minut”, au precizat oganizatorii.

La startul competiției s-au aliniat peste 50 de echipaje, atât din țară, cât şi din Ungaria şi Austria. De asemenea, Federația Română de Automobilism Sportiv a fost reprezentată la eveniment de mai mulți oficiali, printre care și președintele Norris Măgeanu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.