VIDEO | Maramureșenii, invitați să viziteze Expo Marmația

Camera de Comerț  și Industrie Maramureș în parteneriat cu Primăria municipiului Sighetu Marmației organizează în perioada 9-11 august cea mai mare expoziție de bunuri de larg consum, cu vânzare, din nordul județului, Expo Marmația. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc mâine la ora 12:00.

Evenimentul se va desfășura în sala de sport a Liceului Teoretic ”Leowey Klara” din Sighetu Marmației cu intrare prin curtea Muzeului Maramureșului.

”Putem spune că Expo Marmația este o expoziție care va aduce aproximativ 10 000 de vizitatori, tinând cont că odată cu expoziția este și Festivalul de muzică folk Floare de Colț și Festivalul Medieval. Dacă este renumit Sighetul și are un punct de atracție chiar lângă primărie, este orașul unde se agață harta în cui, putem spune că noi vom bate încă un cui, un eveniment la care să fie prezenți expozanți care să prezinte noutăți pentru toată lumea”, a declarat Adrian Nicolaescu, director Târguri Promovare CCI Maramureș.

La Expo Marmația vor fi prezente firme din Maramureș, Arad, București, Cluj, Dolj, Bihor, Suceava care vor expune o gamă diversificată de produse la cele mai accesibile prețuri. Intrarea la eveniment este gratuită.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.