Maramureş: Scandal în club, în scara blocului, dar şi pe stradă

Maramureş: Scandal în club, în scara blocului, dar şi pe stradă

Luni 26 decembrie a.c., în jurul  orei 02:30 jandarmii din cadrul grupei operative din localitatea Baia Mare, au fost solicitaţi să se deplaseze la un club situat în incinta Gold Plaza, unde se reclama un scandal. La faţa locului au fost identificaţi V. S. de 17 ani şi Mihai P. de 18 ani,  ambii din Baia Mare, care au fost  sancţionaţi cu amendă contravenţională în valoare de 300 lei, respectiv 200 lei. Aceştia au provocat scandal,  iar primul a refuzat să dea relaţii privind stabilirea identităţii sale.
                    
În urma unei sesizări, duminică 25.12.2011, în jurul orei 17:00, jandarmul din cadrul patrulei mixte de ordine şi siguranţă publică din Sighetu Marmaţiei, l-a surprins pe Mircea V. de 53 ani, din Sighet, în timp ce tulbura liniştea  locatarilor dintr-un imobil situat pe strada Unirii, prin strigăte şi urlete, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 200 lei.
 
În data de 25.12.2011, în jurul  orei 17:30 jandarmul din cadrul patrulei mixte de ordine şi siguranţă publică din oraşul  Borşa l-a sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 300 lei,  pe Emil S. de 25 ani din localitate. Acesta aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, pe strada Victoriei din Borşa, a tulburat liniştea publică prin strigăte şi ţipete, totodată consumând băuturi alcoolice într-un  loc public, respectiv în stradă. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.