Maramureş: Restricţii de circulaţie pe drumurile judeţene în intervalul 1 decembrie 2011 – 15 martie 2012

Maramureş: Restricţii de circulaţie pe drumurile judeţene în intervalul 1 decembrie  2011 – 15 martie 2012

 Consiliul Judeţean Maramureş a adoptat o hotarare prin care se instituie restricţii de circulaţie pe sectoarele de drumuri judeţene. Sunt vizate de aceasta hotarare vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane. Restrictiile intra in vigoare incepand cu data de 1 decembrie.

Restricţiile rutiere ale vehiculelor cu masa mai mare de 3,5 tone intră în vigoare începând cu data de 1 decembrie şi vor dura până în data de 15 martie 2012. Sectoarele de drum cu restricţii sunt cele de pe DJ 109 F, de la ieşirea din localitatea Cavnic până în Ocna Şugatag, intersecţia DJ 109 F cu DJ 185 spre localitatea Călineşti, respectiv DJ 184 Baia Sprie-Cavnic.
Excepţii de la  aceste restrictii fac doar vehiculele deţinute de către Ministerul Apărării Naţionale, de unităţile MAI, de serviciile publice de ambulanţă sau de serviciile publice comunitare pentru situaţii de urgenţă. Administratorul drumului are obligaţia, conform proiectului de hotărâre, să semnalizeze coresnpunzător aceste sectoare de drumuri judeţene. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.