Maramureş: Jandarmii maramureşeni au aplicat sancţiuni pentru refuz de legitimare, scandaluri şi tulburarea ordinii publice

Maramureş: Jandarmii maramureşeni au aplicat sancţiuni pentru refuz de legitimare, scandaluri şi tulburarea ordinii publice

Jandarmii maramureşeni au aplicat la sfârşitul săptămânii trecute numeroase sancţiuni pentru refuz de legitimare, scandaluri şi tulburarea ordinii publice.

Sâmbătă 10 decembrie, în jurul orei 03:30, Răzvan B. de 21 ani, din Mireşu Mare, a refuzat în mod constant să ofere date despre stabilirea identităţii sale.Mai mult, tânărul a furnizat date false cu privire la identitatea sa. Acesta a fost sancţionat contravenţional de către jandarmul din cadrul patrulei mixte de pe raza localităţii Şomcuta Mare, cu amendă contravenţională în valoare de 500 lei. Printr-un apel „112” primit în data de 11 decembrie, în jurul orei 02:30, se solicita intervenţia oamenilor legii la un local situat în Piaţa Millenium, din Baia Mare. Pe fondul unor neînţelegeri, Ciprian I. de 22 ani  din Someş Uileac, a provocat un scandal adresând injurii şi ameninţări cu acte de violenţă altor persoane aflate în respectivul local. Acesta a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 200 lei. În urma unei sesizări, duminică, 11 decembrie, în jurul orei 20:30, grupa operativă de jandarmerie de pe raza municipiului Baia Mare, s-a deplasat la un magazin situat pe strada Electrolizei unde se reclama un scandal. La faţa locului au fost identificaţi R. D. de 17 ani şi Mihai M. de 18 ani, ambii din localitate, care pe fondul unor neînţelegeri au provocat un scandal, adresându-i ameninţări cu acte de violenţă, injurii şi cuvinte jignitoare vânzătoarei, pe motiv că aceasta a refuzat să-i servească fără bani. Pentru faptele lor, aceştia au fost sancţionaţi fiecare, cu amenzi contravenţionale în sumă de câte 200 lei.

A tulburat ordinea publică

Jandarmul din cadrul grupei operative pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, l-a surprins duminică 11 decembrie, în jurul orei 01:00, pe Florin V. de 35 ani, din localitate, în timp ce tulbura ordinea şi liniştea publică pe strada Iuliu Maniu, prin strigăte şi urlete, totodată refuzând în mod constant să ofere date despre stabilirea identităţii sale. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 350 lei.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.