Maramureş: Injurii la adresa personalului medical dar şi în familie

Maramureş: Injurii la adresa personalului medical dar şi în familie

Grupa operativă de jandarmerie de pe raza municipiului Baia Mare, a fost sesizată sâmbătă, în jurul orei 12:30, de către reprezentanţii Spitalului Judeţean, să se deplaseze la secţia U.P.U., unde o persoană  adresa expresii şi cuvinte jignitoare personalului medical. A fost identificată o tânără în vârstă de numai 19 ani, din Baia Sprie, care au fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1000 lei.

Vineri, în jurul orei 21:30, în urma unei sesizări, patrula mixtă de ordine şi siguranţă publică de pe raza localităţii Borşa, s-a deplasat pe strada Independenţei, din localitate, unde se reclama un scandal. A fost identificat Silviu N. de 45 ani, din localitate, care aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, pe fondul unor neînţelegeri a provocat scandal, adresându-i injurii şi ameninţări cu acte de violenţă soţiei sale. Acesta a fost sancţionat  contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei.

În urma unei sesizări în data de 31 decembrie, în jurul orei 15:00, patrula mixtă de ordine şi siguranţă publică de pe raza localităţii Şomcuta Mare, s-a deplasat în localitatea Tulgheş, unde se reclama un scandal. La faţa locului a fost identificat Valentin C. de 42 ani, din Tulgheş, care pe fondul unor neînţelegeri a adresat cuvinte şi expresii jignitoare mamei sale. Acesta a fost sancţionat contravenţional de către jandarmul din cadrul patrulei mixte cu amendă în valoare de 200 lei.  

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.