Maramureş: Autoturism furat în valoare de 26.000 euro

Maramureş: Autoturism  furat în valoare de 26.000 euro
Poliţiştii de frontieră din Maramureş  au descoperit un autoturism în valoare de aproximativ  26.000 euro care în urma verificărilor efectuate s-a dovedit a fi furat.
În data de 02 martie 2012, lucrătorii din cadrul Sectorului PF Sighet au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate în zona de responsabilitate.
Astfel în jurul orei 13.00, lucrătorii noştri au oprit pentru control pe raza localităţii Sighetu Marmaţiei un autoturism marca Audi, model RS4, condus de Vasile U., în vârstă de 29 ani domiciliat în localitatea Bocicoiu Mare, jud. Maramureş.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că autoturismul în cauză figurează ca este radiat din circulaţie şi este semnalat ca fiind furat din anul 2008.
Bărbatul este cercetat acum de către poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunilor de tăinuire la furt şi  punerea în circulaţie pe drumurile publice au unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.
Autoturismul în valoare de aproximativ 26.000 euro a fost indisponibilizat la sediul STPF Maramureş pentru continuarea cercetărilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.