Maramureş: Aproximativ 1.000 de pacienţi, internaţi în spitalele maramureşene, vor putea solicita mâine urna mobilă

Maramureş: Aproximativ 1.000 de pacienţi, internaţi în spitalele maramureşene, vor putea solicita mâine urna mobilă

Preşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană, judecător Delia Brânduşa Giuroiu, a declarat că în trei unităţi spitaliceşti din judeţ şi anume, Spitalul Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" Baia Mare, Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei şi Spitalul de Recuperare Borşa sunt internate, în fiecare, peste 300 de persoane cu drept de vot.

În acest context, (având în vedere prevederile Hotărârii Biroului Electoral Central nr.11/2012) Biroul Electoral Judeţean a stabilit, prin hotărâre, secţiile de votare aflate în proximitatea acestor unităţi medicale la care pot fi depuse tabelele centralizatoare defalcate ale cererilor de votare ale alegătorilor netransportabili şi care pot solicita urna mobilă. Măsura a fost luată în scopul de a facilita buna desfăşurare a procesului electoral şi a permite cetăţenilor să îşi exprime opţiunea electorală fără a aglomera secţiile de votare.
Pentru Spitalul Judeţean "Dr. Constantin Opriş" din Baia Mare au fost arondate: secţia de votare nr. 58, amplasată la Colegiul Tehnic "Carmen Silva" de pe Bd. Republicii nr. 8; secţia de votare nr 59, din incinta Şcolii cu clasele I-VIII "Alexandru Ioan Cuza", situată pe strada Cuza Vodă şi secţia de votare nr. 60, amplasată în aceeaşi locaţie a unităţii de învăţământ menţionate.
Pentru Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei la: secţia de votare nr. 81, amplasată la Grădiniţa nr. 12 de pe Bd. Independenţei nr. 10 şi secţia de votare nr.82, din cadrul filialei Universităţii "Babes-Bolyai" de pe str. Avram Iancu nr. 6.
Pentru Spitalul de Recuperare Borşa la secţia de votare nr. 114, amplasată în incinta Casei de Cultură, str. Victoriei nr.8 şi secţia de votare nr. 115 din cadrul unităţii medicale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.