Maramureş: Află ce amenzi au aplicat jandarmii maramureşeni la sfârşitul săptămânii trecute

Maramureş: Află ce amenzi au aplicat jandarmii maramureşeni la sfârşitul săptămânii trecute

Jandarmii maramureşeni au aplicat, la sfârşitul săptămânii trecute, numeroase amenzi pentru refuz de legitimare şi scandal. De asemenea, într-un supermarket din Baia Mare au identificat un bărbat care "a uitat" să achite produsele din sacoşă şi buzunare. Amenzi în valoare de 500 de lei s-au aplicat şi la Zilele Oraşului Vişeu de Sus.

A uitat să achite produsele puse în sacoşă şi în buzunare

La sfârşitul săptămânii trecute, dispeceratul Jandarmerie Maramureş a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a sustras produse din incinta unui magazin situat pe strada George Coşbuc din municipiul Baia Mare. La faţa locului s-a deplasat subunitatea operativă de jandarmerie care l-au identificat pe Ioan M. de 33 de ani, din Baia Mare, ce este susceptibil de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Făptuitorul, ajuns în magazin, a sustras mai multe produse cosmetice şi alimentare pe care le-a ascuns în buzunare şi într-o sacoşă ce o avea asupra lui.  Ajuns la casele de marcat, persoana în cauză a uitat să achite bunurile ascunse în pungă şi buzunare, dar la ieşirea din magazin a fost oprit de către personalul de pază al magazinului până la sosirea jandarmilor. Prejudiciul cauzat a fost recuperat şi predat pe bază de dovadă reprezentantului magazinului. Dosarul cu actele premergătoare a fost predat Parchetului de pe lângă Judecătoria  Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor.

Refuz de legitimare

Patrula independentă de ordine şi siguranţă publică de pe raza localităţii Fărcaşa, a identificat în data de 28.07.2012, o persoană ce părea a avea un comportament bizar. Jandarmii aflaţi în serviciu au trecut la legitimarea acestuia însă persoana de sex masculin a refuzat în mod constant. După efectuarea verificărilor, s-a constatat că este vorba de Vlăduţ Ioan P., în vârstă de 18 ani cu domiciliul în Baia Mare, iar pentru fapta sa, a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 300 lei

Scandal în familie
 
Vineri, 27.07 2012, în jurul orei 18:30, Jandarmeria Maramureş a fost sesizată prin serviciul unic de urgenţe „112” despre faptul că pe strada Popa Lupu din municipiul Sighetu Marmaţiei, a avut loc un scandal. Ajunşi la faţa locului, jandarmii au confirmat cele sesizate, şi au sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 500 lei, pe Georgiana Mihaela D., de 32 ani, din Sighetu Marmaţiei ce a provocat scandal, spre indignarea cetăţenilor din zonă, pe motivul unor neînţelegeri cu mama acesteia. 
 
,,Zilele Oraşului Vişeu de Sus”
         
Jandarmii aflaţi în dispozitivul de ordine şi siguranţă publică cu ocazia desfăşurării Festivalului ,,Zilele Oraşului Vişeu de Sus” au identificat în data de 28.07.2012, două persoane de sex feminin ce au oferit spre vânzare jucării, fără a avea afişat preţul de vânzare pe aceste produse. Cele două femei, Ramona Cerasela C. de 20 ani şi Lenuţa C. de 33 ani, ambele din Tecuci, judeţul Galaţi, au fost sancţionate cu amenzi  contravenţionale în valoare de 500 lei fiecare.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.