Manifestări de Ziua Eroilor

Jandarmii maramureșeni asigură măsurile de ordine publică pe timpul manifestărilor comemorative care se desfășoară astăzi cu ocazia celebrării „Zilei Eroilor”, astfel:

    Instituţia Prefectului – Judeţul Maramureş şi Garnizoana Baia Mare, începând cu ora 12:00, organizează la „Monumentul Ostaşului Român” din Baia Mare, manifestări comemorative cu ocazia celebrării „Zilei Eroilor”.

    De asemenea, primăria Sighetu Marmaţiei, organizează manifestări comemorative începând cu ora 12:00,  la ,,Monumentul Ostașului Necunoscut” din Sighetu Marmaţiei. Începând cu ora 12:00, primăria Vișeu de Sus, comemorează ,,Ziua Eroilor” la ,,Monumentul Eroilor Vișeuani” iar primăria orașului Borşa, organizează la ,,Monumentul Eroilor” din zona Gara Borşa, începând cu ora 09:00, manifestări comemorative cu ocazia celebrării „Zilei Eroilor”.

Desfășurarea în condiții de normalitate a evenimentelor din această perioadă este una dintre prioritățile noastre astfel că vă recomandăm să respectați indicațiile organizatorilor și ale forțelor de ordine iar în caz de urgență, apelați numărul unic 112 sau adresați-vă cu încredere celei mai apropiate patrule de ordine și siguranță publică.

 

         

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.