MANIFESTARE: Procesiune religioasă în atenţia jandarmilor

MANIFESTARE: Procesiune religioasă în atenţia jandarmilor

 Mâine între orele 17:30-18:30, Episcopia Ortodoxă a Maramureşului şi Sătmarului organizează o procesiune religioasă pe traseul: Catedrala Ortodoxă Sf. Treime – Bd. Unirii – Bd. Bucureşti – Bd. Republicii – str. George Coşbuc – Biserica Ortodoxă Naşterea Domnului (peste drum de Palatul de Justiţie). Deplasarea se va face pe carosabil, pe un sens de circulaţie. Scopul manifestării îl constituie promovarea şi susţinerea dreptului la viaţă (PRO VITA).

Efective de jandarmi maramureşeni vor asigura ordinea şi siguranţa publică în zona de desfăşurare a procesiunii religioase pentru ca manifestarea să se desfăşoare în condiţii normale.
Jandarmii sfătuiesc cetăţenii să nu poarte la vedere bunuri de valoare (bijuterii, sume de bani etc.), care pot atrage atenţia persoanelor cu intenţii dubioase, să nu îşi lase eventualele bagaje nesupravegheate, iar în cazul în care sunt însoţiţi de copii, să le acorde acestora o atenţie deosebită, deoarece se pot rătăci cu uşurinţă.
 De asemenea, pentru evitarea producerii oricărui incident nedorit, jandarmii recomandă participanţilor la aceste manifestări să respecte indicaţiile forţelor de ordine. 
Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.