"Magie" cu lănţişoare de aur într-un magazin de bijuterii şi într-un magazin de amanet

"Magie" cu lănţişoare de aur într-un magazin de bijuterii şi într-un magazin de amanet

 La Sighetu Marmaţiei, într-o bijuterie, ieri, la prânz, o persoană de sex feminin, a sustras un lănţişor de aur. Poliţiştii, sesizaţi, au constatat următoarele la faţa locului:
Înainte de-a intra în bijuterie, femeia a acostat un bărbat de pe stradă sub pretextul de a o însoţi in magazin pentru a cumpăra un lănţişor drept cadou unei rude care îi seamănă. Omul a acceptat iar in bijuterie femeia a schimbat lănţişorul din aur cu unul metalic asemănător pe care l-a prins la gatul bărbatului, după care a plecat din magazin spunând că merge să aducă banii necesari. Văzând ca potenţiala cumparatoare nu se mai întoarce, personalul magazinului a privit lănţisorul de la gatul barbatului ramas in bijuterie si a constatat ca bijuteria, în valoare de 1.200 lei, fusese înlocuită.Şi la Baia Mare, tot ieri, în jurul prânzului, la un magazin de amanet s-au prezentat doua persoane necunoscute, un bărbat şi o femeie. Aceasta din urmă i-a cerut vânzătoarei un lănţişor din aur pe care l-a pus la gâtul bărbatului. Între timp însă, ca un adevărat magician, femeia a schimbat lănţişorul din aur cu un altul, din metal asemănător, pe care l-a lăsat la gâtul bărbatului. Necunoscuta a plecat lăsându-l pe bărbat în magazin care, ulterior a declarat că nu o cunoaşte pe femeie. Lănţişorul sustras valora circa 1.400 lei.  
 Având în vedere cele relatate mai sus, vă prezentăm semnalmentele femeii, care s-ar putea prezenta dvs.fie pentru a încerca să fure fie cu intenţia de a comercializa produsele.            
 Semnalmente autoare: înălţime 1, 55-1.60 cm, vârsta aproximativa, 30 ani, păr brunet mai lung, eventual prins in agrafa, ten deschis, bluză de culoare neagră cu mâneci scurte, pantaloni cu model.
 În caz că puteţi oferi informaţii suplimentare, sunaţi la 112.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.