MAE: Aeroportul Internațional Zaventem din Bruxelles rămâne închis

MAE: Aeroportul Internațional Zaventem din Bruxelles rămâne închis

 Aeroportul Internațional Zaventem din Bruxelles rămâne închis, iar autoritățile belgiene nu au decis încă asupra datei de repunere în funcțiune a acestuia, potrivit unei atenționări de călătorie emise de Ministerul Afacerilor Externe (MAE), adresată cetățenilor care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze pe teritoriul Regatului Belgiei.

"Compania aeriană belgiană Brussels Airlines operează, în continuare, zboruri de pe aeroporturile din Anvers și Liege, iar compania Tarom operează zboruri de pe aeroportul din Amsterdam — Olanda. În aceste condiții, continuarea deplasării se va realiza cu microbuzele care fac legătura de la aeroporturile respective până la Bruxelles", informează MAE.
Totodată, ministerul recomandă consultarea site-ului www.mae.ro și reamintește faptul că cetățenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziție aplicația "Călătorește în siguranță", care oferă informații, sfaturi de călătorie și posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situații speciale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.