LUPTĂ PENTRU CALIFICARE: Minaur își joacă luni soarta calificării în play-off

LUPTĂ PENTRU CALIFICARE: Minaur își joacă luni soarta calificării în play-off

 Minaur își joacă luni soarta calificării în play-off. Pentru a ajunge între primele opt echipe ale campionatului, băimărenii trebuie să învingă pe teren propriu formația Dunărea Călărași.  

Cu un lot subțiat și fără un viitor prea luminos, HCM Minaur luptă pentru a evita retrogradarea în acest sezon. Băimărenii pot să-și atingă cel mai ușor obiectivul calificându-se în play-off, o eventual prezență în turneul pentru locurile 9-14 fiind extrem de riscantă. 
Aflați în acest moment pe locul 8 în clasament, cu 33 de puncte, vor avea ca adversar în etapa a 24-a formația de pe locul 9, Dunărea Călărași, care are 29 de puncte și care speră și ea să se califice în play-off. O eventuală victorie a băimărenilor le-ar asigura automat prezența în turneul pentru locurile 1-8, cu două etape înainte de încheierea sezonului regulat. 
Față de ultimul joc de la Galați, în lotul gazdelor va reveni portarul Răzvan Pop, în timp ce Marius Sadoveac este în continuare accidentat. 
Partida HCM Minaur – Dunărea Călărași se va disputa luni, de la ora 19 și 45 de minute, îmediat după meciul de volei masculin dintre Știința Explorări și SCMU Craiova. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.