Lucrările avansează în ritm alert la noul terminal de pasageri

Construcția noului terminal de pasageri al Aeroportului Internațional Maramureș avansează în ritm alert, noul terminal va fi finalizat până la jumătatea anului 2024.

Lucrările au ajuns la un stadiu fizic de peste 65%, iar în paralel se lucrează și la construcția remizei PSI și a drumurilor perimetrale, care sunt realizate în proporție de 40%.

Finalizarea celor trei proiecte majore pe care le implementăm la Aeroportul Internațional Maramureș, construirea terminalului de pasageri, a remizei PSI, a drumurilor perimetrale și dotarea cu echipamente specifice pentru creșterea gradului de siguranță, vor crea cadrul necesar pentru dezvoltarea Aeroportului Internațional Maramureș.

Până în prezent, avem absorbiți peste 200 milioane de lei, bani europeni, atrași pentru dezvoltarea și modernizarea Aeroportului Internațional Maramureș.

Mulțumesc constructorilor și echipei de proiect din cadrul Aeroportului Internațional Maramureș pentru mobilizarea exemplară în realizarea acestor proiecte”, a declarat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.