LOCURI DE MUNCĂ: Se fac angajări la Poliția de Frontieră

LOCURI DE MUNCĂ: Se fac angajări la Poliția de Frontieră

 Poliția de Frontieră demarează procedura de reîncadrare de personal, începând cu data de astăzi. În cadrul Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației sunt disponibile 73 de posturi.

La nivel național vor fi organizate concursuri pentru ocuparea a 350 de posturi vacante de agenți de poliție de frontieră, repartizate la nivelul tuturor structurilor teritoriale de la frontiera României, terestră, aeriană și maritimă.
„Sursa de recrutare pentru concursuri este formată din persoanele care au avut calitatea de agent de poliție și pot fi reîncadrate, în conformitate cu prevederile art. 9, alin.2 din Legea 360/2002 din Statutul Polițistului cu modificările și completările ulterioare, după încetarea raporturilor de serviciu din diferite motive (la cerere, prin demisie, numirea într-o altă funcție publică, pierderea capacității temporare de muncă sau în urma reorganizărilor instituționale) și care au studii corespunzătoare cerințelor postului, respectiv îndeplinesc condițiile legale. Încadrarea se va face în urma susținerii unui concurs, emiterea anunțurilor fiind realizată de către fiecare structură beneficiară, conform prevederilor legale. Acestea vor fi publicate, începand cu data de 1 aprilie 2016, pe paginile web oficiale ale structurilor organizatoare”, se arată într-un comunicat emis de Inspectoratul General al Poliției de Frontieră.
Toate cele 73 de posturi disponibile în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației aparțin unităților situate la frontiera cu Ucraina.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.